27. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Radulović: Tokom nestanka vode sledećeg vikenda, za građane biće obezbeđene cisterne sa vodom

JKP „Vodovod i kanalizacija “ obavestilo je sve građane Pančeva i naseljenih mesta Starčevo, Omoljica, Banatski Brestovac, Ivanovo, Jabuka, Glogonj, Kačarevo, Dolovo i Stari Tamiš, da zbog planiranih radova na zameni ventila na Filter postrojenju neće biti vode za piće od PETKA 27.septembra od 18 sati do NEDELJE 29. septembra  u 6. Prema rečima Aleksandra Radulovića, direktora „Vodovoda“ ovo su neophodni radovi kako bi se grad i sela nesmetano i ubuduće snabdevali vodom.

Sledećeg vikenda, od petka 27. septembra do nedelje 29. septembra doći će do obustave snabdevanja grada i sela vodom zbog planiranih radova na rekonstrukciji ventila na Filter postrojenju.

Prema rečima Aleksandra Radulovića, direktora Vodovoda ovi radovi su počeli još u martu, a sada nas očekuje i zamena starih ventila zbog čega neće biti vode.

Radulović najavljuje da će se radovi završti za 36 sati, koliko je najavljeno da će biti obustave isporuke vode  i da će za to vreme u gradu i svim naseljenim mestima biti raspoređen adekvatan broj cisterni.

JKP Vodovod i kanalizacija Pančevo ovim putem upućuje apel građanima da pravovremeno obezbedi odgovarajuću količinu vode potrebnu za normalno funkcionisanje domaćinstava i zahvaljuje svojim potrošačima na ukazanom poverenju i razumevanju.

Related posts

Rokeri obeležili jubilej – „Trouble heart“ i „Gitarta“ za Pančevce

Nikoleta Dragaš

Teme video-samita lidera EU i Zapadnog Balkana

Nikoleta Dragaš

Svaki gradski kutak oaza svakog Pančevca

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija