21. septembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

Preporuka direktora Biblioteke: „Jedan dan na kraju sveta“ Dragana Brujića

Narodna biblioteka u Pančevu raspolaže bogatim fondom knjiga. Direktor biblioteke, Dejan Bosnić, preporučio je delo našeg sugrađanina Dragana Brujića „Jedan dan na kraju sveta“.

Pančevac, Dragan Brujić, izdao je pre godinu dana svoj prvi roman „Jedan dan na kraju sveta“. Radnja romana bavi se vremenom skorije budućnosti, neposredno nakon apokalipse. Već nakon desetak strana, čitaocima postaje jasno da  se priča dešava u Pančevu, istakao je Dejan Bosnić.

 

  • Autor Dragan Brujić je pisao knjigu izuzetnim književnim stilom. Knjiga prati dvoje glavnih junaka – učitelja Lepog i Modena, koji u tim i takvim uslovima devastiranog okruženja i skoro nestalog sistema vrednosti pokušavaju da urede i da vode svoje živote shodno idealima lepote i smisla. Knjiga očarava svojom sugestivnom atmosferom, ona nije nimalo laka za čitanje, ali verujem da će svima koji budu čitali taj trud na kraju biti višestruko isplaćen, rekao je direktor Gradske biblioteke, Dejan Bosnić.

Dragan Brujić je koautor ili autor nekoliko publicističkih poduhvata, kao što su: Vodič kroz srpsku Spartu“, Vodič kroz svet antike, Vodič kroz svet Vizantije, koautor je monografije Beogradska nadbiskupija i njeno okruženje u vremenu i prostoru.

Related posts

Nezaposleni, imate vremena do kraja septembra da nađete posao!

Jasmina Petkovic

UBEDLJIVA PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU: Dve trećine građana Srbije veruje da ga na predstojećim izborima NIKO NE MOŽE UGROZITI!

Nikoleta Dragaš

Vučić zahvalio Libanu što poštuje suverenitet Srbije

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija