11. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Još jedna divlja deponija sanirana, akcije se nastavljaju

Higijena i Zelenilo nastavljaju sa uklanjanjem divljih deponija, postavljanjem novih kanti i sadnjom tuja i zelenih površina na lokacijama koje su bile đubrište. Ovoga puta očišćeno je smetlište na uglu ulica dr Kasapinovića i Cara Lazara.

Cigli,šuta, zemlje,smeća na uglu ulica dr Svetislava Kasapinovića i Cara Lazara više nema. Pored toga , Higijena je postavila 4 nova kontejnera. Ova lokacija je analizom ovog pančevačkog komunalnog problema bila prepoznata kao kritična pa je Higijena, u saradnj sa Zelenilom odlučila da reši ovaj problem.

Prema rečima Aleksandra Stevanovića, građani pozitivno reaguju i sve manje i manje prave divlje deponije u gradu.

Kao što je urađeno i u Ulici Dimitra Tucovića, JKP „Zelenilo“ je posle čišćenja divlje deponije, posulo zemlju kako bi se izravnao prostor i posadile tuje.

Bjelica je iskoristio priliku i da saopšti da je u toku pojačano košenje grada, s obzirom da septembar i početak školske godine.

Čišćenje grada od divljih deponija će se nastaviti i u narednom periodu. Princip će ostati isti. Higijena očisti, Zelenilo pravi zeleni pojas,odnosno mini oazu sadnjom stabala tuje.

Related posts

Obustava vode u Pančevu u 20 sati, u selima od 18

Jasmina Petkovic

Todosijević posetio meštane sela Valač

Luka Tešanović

Još 76 pozitivnih na koronu u Srbiji!

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija