23. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Tretman kiseonikom za sva godišnja doba

Kraj leta je idealan period za hidrataciju kože i pripremu za predstojeću jesen. Nega kože je najvažnija, a tretmane treba raditi u dogovoru sa stručnjacima.

Tokom leta koža usled sunčanja postaje suva. Nakon boravka na suncu, znojenja, vode i upotrebe različitih krema za sunčanje, pore se zatvaraju i nastaju bubuljice. Pored čišćenja lica, i hidratacija kože je važna, pa je tretman kiseonikom idealan za sve tipove. On omogućava da se koža smiri i pogodan je za sva godišnja doba.

Naša sagovornica istakla je da je predstojeći period najpovoljniji  za agresivnije tretmane kojima poboljšavamo strukturu kože. Njima se ublažuju ožiljci i uklanjaju fleke od sunca. Tretmane treba birati uz prethodnu konsultaciju stručnjaka, koji će u zavisnosti od tipa kože predložiti odgovarajući.

Tinejdžeri bi posebnu pažnju trebalo da posvete nezi i čišćenju lica, jer je to period kada se javljaju akne. Bez obzira na starosno doba, kožu uvek moramo negovati.

 

 

 

Related posts

Svečano otvoren prvi vrtić u Ivanovu

Nikoleta Dragaš

Šumski put kod Glogonja za lakši rad i bogatiju turističku ponudu

Nikoleta Dragaš

Vučić: Potresla me je tragična smrt Kobija Brajanta

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija