1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Tretman kiseonikom za sva godišnja doba

Kraj leta je idealan period za hidrataciju kože i pripremu za predstojeću jesen. Nega kože je najvažnija, a tretmane treba raditi u dogovoru sa stručnjacima.

Tokom leta koža usled sunčanja postaje suva. Nakon boravka na suncu, znojenja, vode i upotrebe različitih krema za sunčanje, pore se zatvaraju i nastaju bubuljice. Pored čišćenja lica, i hidratacija kože je važna, pa je tretman kiseonikom idealan za sve tipove. On omogućava da se koža smiri i pogodan je za sva godišnja doba.

Naša sagovornica istakla je da je predstojeći period najpovoljniji  za agresivnije tretmane kojima poboljšavamo strukturu kože. Njima se ublažuju ožiljci i uklanjaju fleke od sunca. Tretmane treba birati uz prethodnu konsultaciju stručnjaka, koji će u zavisnosti od tipa kože predložiti odgovarajući.

Tinejdžeri bi posebnu pažnju trebalo da posvete nezi i čišćenju lica, jer je to period kada se javljaju akne. Bez obzira na starosno doba, kožu uvek moramo negovati.

 

 

 

Related posts

Dušan Jevrić novi trener „Železničara“

Nikoleta Dragaš

„Podsticanje zapošljavanja mladih“

Jasmina Petkovic

„Čepom do osmeha“: Unija mladih Pančeva sakupila više od 50 kilograma čepova

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija