14. novembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Najvažnije Srbija Vesti

NIS: 30 miliona u modernizovanu laboratoriju za kontrolu kvaliteta goriva

Modernizovana laboratorija za kontrolu kvaliteta avio- goriva u beogradskom Aeroservisu na aerodromu „Nikola Tesla“ počela je da radi u junu ove godine. Laboratorija posluje u okviru Naučno-tehnološkog centra NIS-a koji je osnovan u cilju naučno-tehnološkog praćenja delatnosti i obezbeđenja inovacija u poslovanju kompanije.

Budućnost na delu NIS je ponovo reprezentovao značajnim ulaganjem u  specijalizovan objekat za skladištenje i distribuciju avio-goriva. U modernizaciju laboratorije,  realizovane sa ciljem unapređenja kvaliteta proizvoda i usluga, ali i višeg nivoa bezbednosti na radu,  NIS je investirao 30 miliona dinara.

Kompanija NIS je glavni snabdevač avio-goriva u Srbiji fokusirana na modernizaciju poslovanja kako bi se obezbedilo uredno, pravovremeno i bezbedno snabdevanje tržišta ovom vrstom derivata. Odlične rezultate rada laboratorije za kontrolu kvaliteta avio-goriva otvrđuju odgovarajući sertifikati i najviše ocene prilikom provere zadovoljstva od strane korisnika usluga.

NIS snabdeva Ministarstvo odbrane i unutrašnjih poslova, privredne subjekte u zemlji ali i sve avio-kompanije čiji vazduhoplovi sleću na beogradski i niški aerodrom. Kompanije izvozi gorivo u zemlje okruženja a u protekloj godini postigla je rekordnu prodaju avio goriva sa više od 187.000 tona prometa.

Related posts

RK Dinamo izgubio od Železničara

Mica Milakov

Priznanja Osnovnom i Prekršajnom sudu u Pančevu

Nikola Toadjer

„Etno-glas“ u Apolu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija