25. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

SNS PANČEVO : Mladi su budućnost Pančeva, i od našeg grada napravićemo primer

U prethodne tri godine, u tekuće održavanje osnovnih i srednjih škola uloženo je oko 104 miliona dinara, saopšteno je na konferenciji za novinare gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Prema rečima Tatjane Božić, situacija u obrazovanju se drastično promenila , s obzirom da se bivša vlast nije brinula o ovoj oblasti.

Na teritoriji Grada Pančeva ima oko 20 hiljada dece, uzrasta od jedne godine do 19.

Gradska vlast, odnosno Srpska napredna stranka kao stožer, prepoznala je značaj ove oblasti i u prethodne tri godine donela je niz akata koji su bili zapostavljeni zbog bivše vlasti.

Tako je urađen elaborat o mreži škola, i usvojen Akcioni plan za unapređenje obrazovanja.

Većnica i članica Saveta za prosvetu Srpske napredne stranka Tatjana Božić je rekla da se gradska vlast trudi da svaki uspeh učenika nagradi.

Razlika se definitvno vidi i oseti, rekla je Tatjana Božić, ocenjujući da bivša vlast nije vodila previše brige o obrazovanju.

„Duboko sam uverena da svi mi koji volimo Srbiju, možemo od nje da napravimo zemlju, za primer drugima“ poručuje Tatjana Božić.

 

Related posts

Ministar Vulin: Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom

Nikola Toadjer

Igor Vujić iz Opova već deceniju uzgaja cveće

Bojana Kecic

Izlaznost u Pančevu do 18 sati 39,99 %

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija