19. oktobra 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

U Dolovu u toku saniranje puta u blizini škole i postavljanje zaštitne ograde

U Dolovu je u toku saniranje udarnih rupa u blizini škole kako bi se povećala bezbednost učenika. Osim puta, postavljena je i zaštitna ograda u dužini od 300 metara u Moravskoj ulici u Dolovu. Radove je obišla gradska menadžerka Maja Vitman.

U toku je građevinska sezona i svaki lep dan koristi se za različite radove. Tako se u Dolovu saniraju i uređuju putni pravci i udarne rupe. Prema rečima gradske menadžere Maje Vitman, ovaj posao je važno uraditi na vreme, pre svega zbog bezbednosti dece.

Predsednik Mesne zajednice Dolovo Dragoslav Gligorijev najavio je će još ulica u selu biti asfaltirano zahvaljujući lokalnoj samoupravi odnosno Gradu Pančevo, koji izlazi u susret svim potrebama Dolovaca.

Stanovnici Dolova zahvalni su što mesna zajednica i gradska vlast misle na njih i što se uređuje selo.

Ovih dana izuzetno je toplo i teško je raditi napolju. Ipak, radnici koji rade na održavanju puteva ne žale se i pored  toga što rade sa asfalnom masom koja ima temperatru od 170 stepeni.

Iz Mesne zajednice najavljuju da će se u narednom periodu uraditi osvetljenje na sportsko-rekreativnom centru, zatim prostorija za penzionere u Domu kulture i podrum u Mesnoj zajednici koji će se dati na korišćenje Udruženju vinara „Sveti Trifun“.

 

 

Related posts

VUČIĆ U SKUPŠTINI: U toku je teror nad Srbima na KiM, NOVU „OLUJU“ SRBIJA NEĆE DOZVOLITI!

Mica Milakov

Vučić: Očekujemo u Beogradu i egipatskog predsednika

Zorana Stekovic

Vučić: Na Gazivodama se najbolje vidi težina problema sa kojima se suočavamo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija