23. avgusta 2019.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Novi izgled pančevačkog Potamišja do kraja 2020. godine

Radovi na pančevačkom Potamišju počinju do kraja godine. Do kraja naredne godine biće rekonstruisan kompletan tamiški, dečja igrališta, skejt park, uređene i proširene pešačke staze, bašte za sedenje i nove klupe. Konačno i desna strana Tamiša biće sređena i dostupna građanima.

Poštujući potrebe  i želje naših sugrađana, planira se rekonstrukcija i dogradanja gradskog keja, rekla je za Televiziju Pančevo Maja Vitman gradska menadžerka. U toku je izrada tehničke dokumentacije, a krajem godine i prvi radovi na uredjenu ovog dela grada.

Prema rečima Maje Vitman biće uređeno i kupalište koje Pančevci već koriste, ali najavljuje i sredjivanje dela keja gde se nalazi pristan za katamaran.

Tehničkom dokumentacijom biće isplanirana i izgradnja  pasarele koja će omogućiti prelazak na drugu obalu reke u gradsku šumu.

Maja Vitman ističe da će se tokom rekonstrukcije keja  strogo voditi računa o bedemu koji štiti grad od reke.

U holu Gradske uprave uskoro će se biti postavljena maketa  rekonstruisanog gradskog keja, tako da će svi zainteresovani Pančevci moći da vide budući izgled  grada uz reku.

Related posts

NIS obeležio deceniju programa „Zajednici zajedno“ u Nišu

Zorana Stekovic

Vučić: Sa Merkel o čeliku, KiM, ekonomiji

Zorana Stekovic

KOLONA od 45 vozila Kfora na severu, u pravcu Jarinja! Simić: Treba snage da usmere ka jugu!

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija