6. aprila 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije

Na „Cipovki“ 15 udruženja predstavilo svoje radove

U Omoljici je počela Manifestacija „Porodični dani“ u okviru koje Udruženje žena „Omoljčanke“ predstavljaju Etno bazar– „Cipovku“. Porodični dani održavaju se do 20. avgusta, a posetioci će tokom trajanja manifestacije moći da vide šta su pripremila Udruženja žena iz celog okruženja.

Udruženje žena „Omoljčanke“ osnovano je pre pet godina i od tada u okviru Porodičnih dana u svom mestu organizuju i Etno bazar – „Cipovku“, rekla je Slavica Polić, predsednica Udruženja. Ove godine 15 udruženja žena iz okruženja predstavlja svoje radove na Porodičnim danima.

Prema rečima Ivane Rosić, predsednice Saveta za rodnu ravnoprvnost grada Pančeva, Savet uvek podržava rad žena koje žele da pokažu svoje radove i umeće.

Etno bazar u Omoljici u organizaciji Udruženja žena „Omoljčanke“ podržao, je pored Saveta za rodnu ravnoprvnost i Grad Pančevo, Mesna zajednica Omoljica, Dom kulture i Javno komunalno preduzeće iz ovog mesta.

Related posts

OŠ „Đura Jakšić“ spremna za početak drugog polugodišta

Luka Tešanović

Promene u redu vožnje ATP-a

Nikola Miloševski

Poginula žena u ataru sela Vlajkovac

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija