10. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

MALOVIĆ: Srpskoj javnosti je jasno ko u Srbiji širi govor mržnje

Povodom najnovijeg tvita pripadnika SzS i uvreda upućenih predsedniku Srbije i njegovoj deci, mislim da je srpskoj javnosti postalo kristalno jasno ko danas u Srbiji širi govor mržnje i stvara atmosferu haosa.

O hrabrosti onoga ko je napisao uvrede izlišno je govoriti jer je valjda junački čin u njihovim bolesnim glavama uraditi to iza tamo nekog profila, ali način obraćanja nečijoj deci je i više nego monstruozan. Očigledno ni godinu dana nakon početka nekakvih protesta ovog saveza bez jasne strategije šta bi dalje sami sa sobom, a kamoli sa državom, počinju da posežu za najbeskrupuloznijim merama koje Srbija ne pamti.

Srbija u kojoj je oduvek bilo političkih neistomišljenika i sukoba, ali nikada ovako prizemnih, gde sredstvo za obračun postaju i najmlađi članovi porodice. Predsednik Srbije im je jasno stavio do znanja da, onaj ko je spreman braniti državu, sigurno zna odbraniti i sebe, pa sada hrabri pripadnici saveza posežu za lakšim metama ne birajući reči i ne vodeći računa o posledicama istih tih reči.

Branislav Malović

Član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke

 

Related posts

JKP “Drugi oktobar” iz Vršca podigao stepen održavanja javne higijene

Nikola Toadjer

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović obišao tri porodice

Mica Milakov

Analitičari: „Afirmacija međunarodnog položaja Srbije“

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija