3. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika

ZOBENICA : Tajkunsko-rušilačko-preletačka koalicija preselila cirkus u Vojvodinu

Tajkunsko-rušilačko-preletačka koalicija preselila cirkus u VojvodinuU danu kada je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević otvorio drugi novoizgrađeni bulevar u poslednje dve nedelje, u Novom Sadu su se okupili ovi koji više nemaju nikoga na protestima, pa nikoga ni u onim šatorima, ostali samo šefovi stranaka bez članova istih, da drže konferencije za medije.

Obaveštavaju nas sve da formiraju ispostavu za Vojvodinu, i isti oni ljudi koji su uništili i opljačkali sve vredno u našoj pokrajini, koji su Šarićima i Jerkovićima poklonili zemlju, koji su privatizovali pa odmah zatvorili sve fabrike, koji su uništili seljaka u Vojvodini, oni su odlučili da nam drže predavanja.

Pričaju nam bajke kao da nikad nisu bili na vlasti, kao da su oni neki novi, neukaljani političari, a ne kao prokazani, na izborima nebrojeno puta zakovani za dno ljudi, samozvana Tviter elita o kojoj lepo misli samo njihov odraz u ogledalu.

Na konkretna pitanja novinara šta im je program, odgovaraju izlizanim frazama, gde glavni pripovedač danas Janko Veselinović izlaže tako da sam jedva ostao budan. Kupite čoveku neke vitamine, k’o Boga vas molim, malo energije da dobije čovek, ne može da se prati izlaganje, kako zbog dosadnog i praznog sadržaja, tako i zbog same prirode izlaganja.

Nakon toga se obraća Aron Čonka, predsednik neke mađarske kombi stranke, kojeg javno pitam da li je u aktuelnom mandatu, gde SNS ima većinu, urađeno više da se stvore uslovi za rad poslanika na jezicima manjina, nego što je učinjeno za četiri mandata žute stranke? I da li ga je barem malo sramota kad govori o uslovima rada u Skupštini AP Vojvodine?

Na kraju, kao šlag na tortu, obraća se najveći tajkun Đilas, koji pojma nema ni zašto je došao u Novi Sad, ni šta treba da radi. Uspeo je, ipak, da iznese još jednu laž, a to je da Srbiju godišnje napusti 100.000 ljudi. Širenje panike ne priliči ozbiljnim političarima…

Kad posmatram onu sablasnu atmosferu na konferenciji, gde su prisutni i fašista iz Čačka, onaj drugi Veselinović što poziva na silovanja, drugi tajkun Jeremić u ispasanoj košulji, kao i neizbežna Marinika koja ni sama ne zna koliko je stranaka promenila (naravno, nevraćajući mandat stranci koju je izdala), zadovoljno mogu da konstatujem da ova bratija ne može da sruši ni predsednika bilo kojeg kućnog saveta, a ne Aleksandra Vučića.

Živela ovakva naša opozicija.

Živela Srbija!

Damir Zobenica potpredsednik IO SNS

Related posts

Predsednik Vučić sa Đukanovićem o položaju Srba i o putu ka EU

Zorana Stekovic

VUČIĆ S ERDOGANOM U ČETIRI OKA: Dogovoren autoput, otvaranje fabrike, ali i izgradnja Nacionalnog stadiona!

Jasmina Petkovic

Vučić dodelio ugovore o zaposlenju najboljim diplomcima medicinskih fakulteta

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija