27. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Gradski bazen ili mala oaza vrelih dana

Danas je izuzetno topao i tropski dan. Oni koji nisu otišli na letovanje osveženje su pronašli na pančevačkom bazenu… Cena ulaznica je ista kao i prošle godine, 150 dinara za odrasle i 100 dinara za decu. Bazen radi od 10 do 18 časova.

Neki sugrađani celo leto provedu ovde, dok je za druge ovo sjajna priprema za još toplije  krajeve. Olivera Milin, profesorka ruskog jezika iz Ekonomske skole podelila je svoje planove i mesto u hladu sa nama. Kaže da već više godina za redom sve tople dane voli da provodi pored bazena.

Opuštanje u bazenu,ležanje na suncu ili pak čitanje knjiga u hladu, bila je slika koju smo danas zatekli na gradskom bazenu. I ako je sezona kupanja odavno otvorena, ne smanjuje se broj posetilaca. Na ovoj gradskoj oazi uzivaju sve starosne kategorije..

Svi kupači mogu potpuno da se opuste i uživaju zahvaljujući spasiocima, koji nadgledaju i regulišu bezbednost na bazenu. Do sada, kako saznajemo još uvek nije bilo potrebe za hitnim  intervencijama , ali to ne smanjuje njihovu pozornost.

Javno Komunalno preduzece“ Mladost “  vodi računa o kvalitetu vode koja mora odgovarati svim standardima i biti potpuno ispravna za sve kupače.Cena karte se nije menjala u odnosu na proslu godinu.

Related posts

Pančevački pesnik vreme pandemije pretočio u poeziju

Nikola Miloševski

Testiranje na HIV od 25. novembra do 1. decembra

Zorana Stekovic

Pojačana kontrola saobraćaja do 23. februara

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija