29. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Konačno! Posle 30 godine asfaltirane ulice u Velikom Središtu

Ovih dana završava se asfaltiranje Ulica „Vinogradarske“  i „1. Oktobra“ u naselju Veliko Središte na teritoriji Grada Vršca. Izvođač radova je firma „Štrabag“ – Vojvodina put , a sredstva su zajedno obezbedili Grad Vršac i JP Putevi Srbije. Izdvojeno je oko 30 miliona dinara bez PDV-a , a radovi su izvedeni u rekordnom roku, za oko mesec dana.

Više od trideset godina građane Velikog Središta mučile su neasfaltirane ulice „Vinogradarska“  i „1. Oktobra“ .Onemogućavale su normalan transport, kako dece do vrtića tako i do škola .Mešatani su danas prisustvovali kraju radova, i sa oduševljenjem dočekali da po prvi put, posle toliko godina, prošetaju novim ulicama.

Sredstva za asfaliranje ovih ulica obezbedili su zajedno Grad Vršac i Javno preduzeće Putevi Srbije u iznosu od oko 30 miliona dinara bez PDV, rekao je Dejan Santrač pomoćnik gradonačelnice.

Urađena je kapitalna investicija za građaneVelikog Središta, koje je poslednjih godina bilo zapostavljeno. Saradnja se ostvarila i izmedju radnika „Štrabaga“ i meštana, kojima će ovaj put u mnogome olakšati svakodnevan život.

Prema Santračevim rečima nije bilo odmah u planu sređivanje ulice 1. oktobra, ali je uspešno ipak i ona asfaltirana.

Planovi grada Vršca se ne zaustavljaju ovde, očekuju se radovi u naselju „Gudurački put“, kao i  sanacija dotrajalih starih ulica.

Related posts

Predsednik Vučić na obeležavanju „Oluje“ u Sremskoj Rači

Nikola Miloševski

Poslednja rata za porez na imovinu u 2018. godini

Jasmina Petkovic

Cveće žrtvama Holokausta na spomen obeležju „Stratište“ kod Jabuke

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija