30. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Gradsko veće: Marija Petrović nova načelnica Gradske uprave

Gradski većnici usvojili su rešenje kojim Gradska uprava dobija novu načelnicu, diplomiranu pravnicu iz Glogonja Mariju Petrović. Usvojen je i Izveštaj o budžetu Grada Pančeva za prvih šest meseci ove godine, kao i Izveštaj o realizaciji Plana kapitalnih investicija za period od 2018. do 2020. godine. Većnici su proglasili i gradskim manifestacijama „Preobraženske dane“ i Festival „Wrong fest“.

Gradsko veće usvojilo je na današnjoj sednici Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada Pančeva za period januar – jun ove godine. Usvojen je i Izveštaj o realizaciji Plana kapitalnih investicija Grada Pančeva za peiod 2018. – 2020. godina. Grad Pančevo je za realizaciju kapitalnih investicionih projekata u 2018. godini izdvojio oko 360 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz kredita i ostalih izvora finansiranja, rekla je Olivera Subotić iz Sekretarijata za privredu i ekonomski razvoj.

Većnici su usvojili i rešenje kojim je Marija Petrović, diplomirana pravnica iz Glogonja postavljena na mesto načelnika Gradske uprave. Takođe su za gradske manifestacije progalašeni „Preobraženski dani“, koji će se održati od 16. do 21. avgusta u Gornjem gradu i „Wrong fest“, festival u organizaciji Doma omladine koji se održava od 19. do 21. jula.

Related posts

Vlada formira telo za koordinaciju u zaštiti životne sredine

Nikoleta Dragaš

Počinje još jedna „Besplatna školica sporta“ u Vršcu

Nikoleta Dragaš

RASPORED CISTERNI ZA SUBOTU – 28.septembar

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija