18. januara 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo

„Peđolino“ za najmlađe u Omoljici

I ove godine „Peđolino“, predstava za decu obradovala je najmlađe Omoljčane, ali i njihove roditelje, bake i deke. U centru sela stotinak meštana pažljivo je gledala  razdragane mališane, koji su učestvovali u dogodovštinama glavnog junaka predstave.

Svake godine Mesna zajednica Omoljica u saradnji sa Domom kulture organizuje između 15 i 20 predstava godišnje za najmlađe. Jedna od njih je i ..Ovim putem iz Omoljice oni žele da pokažu da se brine i o najmlađoj populaciji i da na taj način pokušavaju da im raspuste upotpune kvaliteenim sadržajem. Namera je da ujedno na platou u centru Omoljice uvek bude mnogo ljudi i razdragane dece koje će svojim osmehom i igrom ulepšati većinu večeri u ovom selu.

Da su Mesna zajendica i Dom kulture Omoljica usresređeni na porodicu i okupljanja u centru sela, dokaz su i „Porodični dani“, manifestacija koja traje nekoliko dana i na kojoj je zastupljen raznolik program. Od sporta, folklora, predstava za decu, ali i raznih nadmetanja.

Related posts

Petković posetio povređenog dečaka i preneo Vučićevu poruku srpskom narodu na KiM

Nikoleta Dragaš

Dan sećanja na početak Drugog svetskog rata

Nikoleta Dragaš

Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija