29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo

„Peđolino“ za najmlađe u Omoljici

I ove godine „Peđolino“, predstava za decu obradovala je najmlađe Omoljčane, ali i njihove roditelje, bake i deke. U centru sela stotinak meštana pažljivo je gledala  razdragane mališane, koji su učestvovali u dogodovštinama glavnog junaka predstave.

Svake godine Mesna zajednica Omoljica u saradnji sa Domom kulture organizuje između 15 i 20 predstava godišnje za najmlađe. Jedna od njih je i ..Ovim putem iz Omoljice oni žele da pokažu da se brine i o najmlađoj populaciji i da na taj način pokušavaju da im raspuste upotpune kvaliteenim sadržajem. Namera je da ujedno na platou u centru Omoljice uvek bude mnogo ljudi i razdragane dece koje će svojim osmehom i igrom ulepšati većinu večeri u ovom selu.

Da su Mesna zajendica i Dom kulture Omoljica usresređeni na porodicu i okupljanja u centru sela, dokaz su i „Porodični dani“, manifestacija koja traje nekoliko dana i na kojoj je zastupljen raznolik program. Od sporta, folklora, predstava za decu, ali i raznih nadmetanja.

Related posts

Kompanija „Millennium Team“ donirala školski pribor deci u „Svratištu“

Bojana Kecic

Zatvoren most na Tamišu, za Beograd novim putem

Branislava Grčić

Badnji dan je, pale se badnjaci i čeka Božić

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija