30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti Vršac

Ambasador Čandra Vidja Juda na „Danima Indonezije“ u Vršcu

U okviru dana Indonezije u Vršcu je boravio ambasador ove zemlje u Srbiji njegova ekselencija Mohamed Čandra Vidja Juda. Tim povodom u Gradskoj kući u Vršcu  održan je promotivni sastanak u organizaciji Ambasade Indonezije i Reginalne privredne komore Južnog Banata sa privrednicima iz ovog regiona, kome je prisustvovala i Dragana Mitrović gradonačelnica Vršca.

U kabinetu gradonačelnice Vršca Dragane Mitrović održan je sastanak ambasadora Mohameda Čandre sa predstavnici grada i privredne delegacije Ambasade Indonezije, a razgovaralo se o mogućnostima za uspostavljanje saradnje u različitim oblastima. Zatim je u Svečanoj sali Gradske uprave Vršca održan promotivni sastanak sa privrednicima iz Južnog Banata. Dragana Mitrović je na sastanku rekla da je Vršac u okvru ove privredne i kulturen posete  mogao da predstavi svoje potencijale gostima iz Indonezije i da će se nastaviti saradnja.

Njegova ekselecnija ambasador Indonezije Mohamed Čandra Vidja Juda je istako da je cilj ove posete saradnja između Srbije i Indonezije.

Ispred Regionalne privredne komore prisutnima se obratio Zoran Černoh koji je rekao da je već ostvarena saradnja ovog regiona sa Indonezijom.

U okviru promotivnog sastanka predstavljen je trgovinski Sajam u Džakarti koji će biti održan od 16. do 20. oktobra ove godine, na koji su pozvani i privrednici južnobanatskog okruga. Reč je od jednom od najvećih sajmova u svetu koji poseti više od 33 hiljade ljudi a predstave se privrednici iz preko 130 zemalja.

Related posts

Vučić u Gornjem Milanovcu o rekonstrukciji škole, korona virusu i migrantima

Zorana Stekovic

75 godina od oslobađanja nacističkog logora Aušvica

Katarina Popović

Preminuo Dušan Patić Faksi, legenda pančevačkog i jugoslovenskog rukometa

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija