30. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti Vršac

Ambasador Čandra Vidja Juda na „Danima Indonezije“ u Vršcu

U okviru dana Indonezije u Vršcu je boravio ambasador ove zemlje u Srbiji njegova ekselencija Mohamed Čandra Vidja Juda. Tim povodom u Gradskoj kući u Vršcu  održan je promotivni sastanak u organizaciji Ambasade Indonezije i Reginalne privredne komore Južnog Banata sa privrednicima iz ovog regiona, kome je prisustvovala i Dragana Mitrović gradonačelnica Vršca.

U kabinetu gradonačelnice Vršca Dragane Mitrović održan je sastanak ambasadora Mohameda Čandre sa predstavnici grada i privredne delegacije Ambasade Indonezije, a razgovaralo se o mogućnostima za uspostavljanje saradnje u različitim oblastima. Zatim je u Svečanoj sali Gradske uprave Vršca održan promotivni sastanak sa privrednicima iz Južnog Banata. Dragana Mitrović je na sastanku rekla da je Vršac u okvru ove privredne i kulturen posete  mogao da predstavi svoje potencijale gostima iz Indonezije i da će se nastaviti saradnja.

Njegova ekselecnija ambasador Indonezije Mohamed Čandra Vidja Juda je istako da je cilj ove posete saradnja između Srbije i Indonezije.

Ispred Regionalne privredne komore prisutnima se obratio Zoran Černoh koji je rekao da je već ostvarena saradnja ovog regiona sa Indonezijom.

U okviru promotivnog sastanka predstavljen je trgovinski Sajam u Džakarti koji će biti održan od 16. do 20. oktobra ove godine, na koji su pozvani i privrednici južnobanatskog okruga. Reč je od jednom od najvećih sajmova u svetu koji poseti više od 33 hiljade ljudi a predstave se privrednici iz preko 130 zemalja.

Related posts

Brnabić i Đurić danas s predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije

Jelena Belić

Martinović: Branićemo Skupštinu od fašizma, nema štrajka glađu

Mica Milakov

Vučić: Potrebno nam je prijateljstvo Amerike zbog naše budućnosti

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija