29. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo

Skupština Pančeva : U Omoljici će biti asfaltirana Ulica Jovana Dučića

Amandmanom na predlog rebalansa budžeta biće omogućeno asfaltiranje ulice Jovana Dučića u Omoljici.

Prema rečima odbornika SNS Ivana Tešića, ovo je dokaz odgovornosti prema naseljenim mestima kada je infrastrukturno opremanje u pitanju, što će se u narednom periodu realizovati i u drugim mestima.

Tešić je naglasio da ne misli samo na Omoljicu, već i Jabuku, Dolovo, Glogonj, Banatsko Novo Selo, Kačarevo, Banatski Brestovac, Ivanovo i Starčevo.

„SNS kao odgovorna stranka pokazuje i dokazuje na terenu da je ravnomeran razvoj za nas veoma bitan, što nas razlikuje od prethodnika koji ne samo da nisu brinuli o selima, već u pojedina nisu ni nogom kročili“ ocenio je Tešić.

On je rekao da kao odbornik SNS, stranke naroda, koja zna šta je odgovornost prema svojim gradjanima, želi da se zahvali gradonačelniku i njegovom timu u ime odborničke grupe Srpske napredne stranke, poručujući da će članovi odborničke grupe SNS dati podršku za amandman koji će omogućiti radove u ulici Jovana Dučića, ali i za sve ostale amandmane i odluke od interesa za bolju budućnost naših građana.

Related posts

Kineski investitori u opštini Alibunar

Nikoleta Dragaš

Opasne pretnje: Predrag Belić planira nerede i haos na ulicama Alibunara

Nikoleta Dragaš

Nacionalni dan borbe protiv raka dojke

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija