12. decembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Opovo Vesti

Počelo asfaltiranje u Barandi, Sefkerinu i Sakulama

Iz budžeta Opštine Opovo ove godine izdvojeno je oko 20 miliona dinara za asfaltiranje ulica u Barandi, Sefkerinu i Sakulama. Prema rečima Zorana Tasića predsednika Opštine Opovo ovi radovi  bi trebalo da budu završeni do kraja jula.

Ovih dana radi se na asfaltiranju ulica u Barandi i Sefkerinu. U delu ulice Ive Lola Ribara u Barandi od 2016. godine se radi svake godine, jer ovde nije bilo puta. Prema rečima Zorana Tasića, predsednika Opštine Opovo kada se završe radovi na ovoj deonici dobiće se obilaznica oko Barande i izlazak na državni put.

U Sefkerinu se osim uređenja puteva čiste i odvodni kanali.

Stanovnici Barande i Sefkerina zadovoljni su što će napokon imati asfalirani put do kuće.

Izgradnjom dobre putne infrastrukture Opština Opovo će se dobro pozicionirati na turističkoj mapi Srbije, a privući će se i investitori, objašnjava Tasić.

Prema Tasićevim rečima, radovi na asfaltiranju ulica u naseljnim mestima trebalo bi da budu završeni do kraja jula, a nastavljaju se i radovi na putu Opovo Debeljača.

Related posts

Preminuo Dušan Patić Faksi, legenda pančevačkog i jugoslovenskog rukometa

Nikoleta Dragaš

(FOTO)Vučić u Smederevskoj Palanci, obišao „Gošu“

Mica Milakov

MZ Centar pomaže osnovcima za prijemni ispit

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija