20. septembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Magazin Pančevo Vesti

Mediteranska bašta Ilića na Margiti

Posle završenog konkursa koji  tradicionalno svake godine raspisuje JKP „Zelenilo“ za najlepšu baštu i balkon, bašta porodice Ilić iz Margite proglašena za najlepšu. Ekipa TV Pančevo obišla je ovaj mali raj prepun mediteranskog rastinja.

Upornost, rad, ljubav prema biljkama i nostalgija za rodnim krajem bili su dovoljan motiv da u Margiti u svom dvorištu stvore mali mediteranski raj za sebe, svoju porodicu i prijatelje. Banane, citrusi, masline, nar , samo su neke od biljaka za koje se verovalo da teško uspevaju u našem kraju. Porodica Ilić je to opovrgla.

Ljubav prema biljkama i lepom prostoru nisu bili dovoljni da porodica Ilić ima prelepi vrt. Prošle su godine dok neke biljke nisu razvile plodove i zato je važno strpljenje napominje Jovan. Ono što vas dočeka i oduševi kada uđete u dvorište ove porodice su olijanderi stari i po 20 godina.

Prelepa bašta porodice Ilić ne bi bila takva da se ne angažuje cela porodica. Prelepi snimci koji vam omogućavaju da zavirite u ovo prelepo dvorište mozda će vas inspirisati i pokrenuti da krenete njihovim stopama i svoj kutak uredite još lepše.

Related posts

Stiže novi strani investitor! Odbornici usvojili plan detaljne regulacije za Severnu zonu II

Jasmina Petkovic

„Grožđebal“: Prijavite se za Karnevalsku povorku, Miss Berbe 2018 i Izložbu grožđa, voća i vina

Nikoleta Dragaš

PREDSEDNIK VUČIĆ U EMISIJI HIT TVIT: Šta je to moj brat Andrej uradio, DA LI JE UZEO 500 MILIONA KAO ĐILAS!? SVE ŠTO KAŽU ONI LAŽU!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija