5. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Magazin Pančevo Vesti

Mediteranska bašta Ilića na Margiti

Posle završenog konkursa koji  tradicionalno svake godine raspisuje JKP „Zelenilo“ za najlepšu baštu i balkon, bašta porodice Ilić iz Margite proglašena za najlepšu. Ekipa TV Pančevo obišla je ovaj mali raj prepun mediteranskog rastinja.

Upornost, rad, ljubav prema biljkama i nostalgija za rodnim krajem bili su dovoljan motiv da u Margiti u svom dvorištu stvore mali mediteranski raj za sebe, svoju porodicu i prijatelje. Banane, citrusi, masline, nar , samo su neke od biljaka za koje se verovalo da teško uspevaju u našem kraju. Porodica Ilić je to opovrgla.

Ljubav prema biljkama i lepom prostoru nisu bili dovoljni da porodica Ilić ima prelepi vrt. Prošle su godine dok neke biljke nisu razvile plodove i zato je važno strpljenje napominje Jovan. Ono što vas dočeka i oduševi kada uđete u dvorište ove porodice su olijanderi stari i po 20 godina.

Prelepa bašta porodice Ilić ne bi bila takva da se ne angažuje cela porodica. Prelepi snimci koji vam omogućavaju da zavirite u ovo prelepo dvorište mozda će vas inspirisati i pokrenuti da krenete njihovim stopama i svoj kutak uredite još lepše.

Related posts

Preventivni pregledi u Vršcu povodom Svetskog dana borbe protiv dijabetesa

Jasmina Petkovic

Jukom napada Vulina jer govori istinu, sa radošću čekamo tužbu

Jelena Belić

Stefanović za TV Pink: Kontića niko ne štiti, originalni snimci su prebijanja su u policiji u Novom Sadu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija