14. novembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

Počeli radovi na remontu sistema JKP „Grejanje“

 

Po završetku grejne sezone, JKP „Grejanje“ počinje radove na remontu celog sistema kako bi se spremno dočekala nova grejna sezona. U junu su počeli radovi na zameni starih toplovodnih cevi u naselju Sodara. Ovom zamenom neće više biti gubitaka u sistemu toplovoda  i znatno će se uštedeti gas, kaže Zdenka Jokić, vd direktora JKP “Grejanje”.

 

Produžetak grejne sezone i loši vremenski uslovi  skratili su ove godine vreme za izvođenje radova na remontu sistema JKP “Grejanje”. Radovi na promeni toplovodnih cevi u Ulici Žarka Zrenjanina i u Moravskoj ulici na Sodari počeli su 22. juna. Tamo se menja cev stara 30 godina dugačka 150 metara. Prema rečima Zdenke Jokić ovim radovma napraviće se znatne uštede u potrošnji gasa.

 

JKP “Grejanje”  radiće i rekonstrukciju krova na Toplani na Kotežu dva i postavljanju novih 200 solarnih ploča kako bi se grejala sanitarna voda. Ovi radovi trebalo bi da budu završeni do početka grejene sezone.

 

Related posts

Horor u Pančevu. Staford napao članove porodice. Žena preminula posle napada, utvrđuje se razlog smrti!

Mica Milakov

AFERE TRESU PANČEVAČKO PRAVOSUĐE : Viši sud u Pančevu gura ponovo Vršac u “stečaj”? Tužilaštvo odustaje od afere izgradnje kanalizacije u Plandištu?

Mica Milakov

„Rezanci zabava“ okupila vojvođanske vezilje u „Đetvanu“

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija