28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Opovo

Ulaganjem u putnu infrastrukturu do boljeg standarda građana

Radove na asfaltiranju puta između Barande i Sakula  obišao je Zoran Tasić, predsednik Opštine Opovo. Ukupna dužina puta koji se radi je oko 14 kilometara. Radove finansira Javno preduzeće „Putevi Srbije“, a ukupna investicija je 280 miliona dinara. Radovi su počeli u junu, a rok za završetak je 1. avgust.

Na lokalnom putu između Barande i Sakula radi se kompletna rekonstrukcija  asfaltnog zastora i proširenje puta, kaže Zoran Tasić predsednik Opštine Opovo. Put se sređuje od Idvroske raskrsnice do Sakula, kroz naseljeno mesto Sakule, od Sakula do Barande, a  u Opštini očekuju da će biti urađen i deo Ulice Oslobođenja u Barandi kod semafora.

Prema Tasićevim rečima u Sakulama se dugo nije ništa ulagalo. Osim puta, tokom predhodnog perioda radilo se i na uređenju sportskih terena, ali i centra sela.

Zoran Tasić ističe da su u Opštini Opovo važna naseljena mesta, da se sredstva raspređuju ravnomerno u zavisnosti od broja stanovnika u  svakom selu. Samo uređenje putne infrastrukture dovešće do privrednog razvoja lokalne samouprave  i boljeg života stanovništva, objasnio je Tasić.

 

Related posts

Aktiv žena iz Opova na Danu rumunske kulture

Nikoleta Dragaš

U Kruševcu preko 6000 ljudi u protestnoj šetnji – Stop krvavom scenariju!

Mica Milakov

Koronarna jedinica po standardima evropskih klinika

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija