17. jula 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

Više od 120 mališana maskirano u crtane junake družilo se u Jabuci

 

MZ Jabuka i Dom kulture „Kočo Racin“ drugu godinu za redom organizovali su maskembal za najmlađe. Cilj ovakvih okupljanja je druženje sa decom, kako bi za vreme raspusta bili što kreativniji. U centru Jabuke bilo je više od 120-toro maskiranih mališana.

Jabuka je bila centar okupljanja princeza, maskiranih junaka i drugih likova iz crtanih filmova. Ovo je bila prilika, da se mališani na kratko nađu u ulozi svojih junaka. Osim toga, deca su crtala po betonu, dok su animatori bili tu da im pomognu da pokrenu svoju maštu.

– Ideja je bila da okupimo decu  do 12 godina, da se malo družimo. Tu su bili i animatori. Svako dete, učesnik, dobilo je zahvalnicu i skroman poklon, a pet najkreativnijih maski dobilo je posebne nagrade. Naša ideja je da deca na raspustu kreativno iskoriste svoje vreme, da napravimo lepo druženje, zabavu – rekla je Marijana Zagorac direktorka Doma kulture „Koče Racin“.

 

– To je bio predlog ženskog dela ekipe Saveta MZ Jabuka. U saradnji sa direktorkom Doma kulture uvek se rado odazivamo ovakvim manifestacijama – rekao je Slobodan Ilić, predsednik Saveta MZ Jabuka.

Na maskembalu je učestvovalo 120 mališana, što je dokaz da je pored poklona njima najvažnije i druženje.

Related posts

„Železničar“ bolji od Mitrovčana

Luka Tešanović

„Decoform“ ove zime čisti puteve

Nikoleta Dragaš

Jaki samo na rečima! Lideri opozicije okupljeni u Savezu za Srbiju su najobičnije kukavice pošto su naprasno odustali od protesta ispred TV Pink koji su danima unazad gromoglasno najavljivali.

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija