3. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Većnici usvojili amandman na izmene Odluke o gradskom budžetu

 

Gradski većnici su na danas održanoj sednici usvojili amandman na predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva kojim se JKP ATP-u umanjuju sredstva u iznosu od 6 miliona dinara i raspoređuju se drugim korisnicima budžeta. Većnici su usvojili i odliku Nadzonog odbora JKP „Grejanje“ o korekciji cene grejanja.

Gradska stambena agencija, Gradska uprava – Sekretarijat za urbanizam, Zavod za zaštitu spomenika kulture i Mesna zajednica Omoljica odlukom o budžetu planirana su im određena sredstva da bi neometano funkcionisla do kraja godine. Zato je odlučeno da se podnese amandman kojim se JKP ATP umenju sredstva za 6 miliona i rasporedjuju ovim korisnicima.

Većnici su usvojili i odluku Nadzornog odbora JKP „Grejanje“  o korekciji cene koje nije bilo  od 2013. godine i to za tarifnu grupu 1 stambeni prostor po metru kvadratnom.

Na današnjoj sednici usvojene su izmene programa poslovanja  JKP „Zelenilo“, „Mladost“, „Starčevac“, „Omoljica“, „Vodkom“ iz Jabuke, „Glogonj“, kao i izmene finansijskih planova Mesne zajednice Omoljica i Dolovo.

 

 

 

 

 

Related posts

Predsednik Vučić sutra obilazi Požegu

Branislava Grčić

Vulin: Priština u stvari želi da ubaci kosovsku policiju u srpske patrole

Zorana Stekovic

GSA obaveštava korisnike o protivpožarnoj zaštiti

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija