27. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Prihodi u gradskoj kasi ATP-u, „Zelenilu“ i „Mladosti“

Gradski većnici usvojili su na danas održanoj sednici drugi rebalans gradskog budžeta, tako da on sada iznosi 5 milijardi 785 miliona i 256 hiljada dinara. Većnici su prihvatili i inicijativu za promenu i podelu  uz pripajanje sticaocima osam javnih komunalnih preduzeća u naseljenim mestima u cilju poboljšanja usluga. Većnici su proglasili gradskom manifestaciju „Letnji dani“, koja će se održavati do početka septembra u centru grada.

Gradski većnici usvojili su drugi rebalans budžeta, tako da posle ove izmene budžet grada Pančeva iznosi 5 milijardi 785 miliona 256 hiljada dinara. Prema rečima Predraga Živković, zamenika gradonačelnika, sredstva povećana od prihoda kojima će se raspolagati u drugoj polovini godine biće raspoređena javnim komunalnim preduzećima ATP, „Zelenilo“ i „Mladost“ kako bi nesmetano funkcionisala do kraja godine, „Dečjoj radosti“ za uvećanje zarada i za Projekat suzbijanja komaraca.

Na sednici je prihvaćena i inicijativa sa sprovođenje statusne promene podela iz pripajanje javnih komunalnih preduzeća u naseljenim mestima.

Većnici su usvojili i zaključak kojim se manifestacija „Letnji dani“  Turističke organizacije Pančeva, koja se održava od 2. jula do početka septembra u Ulici vojvode Živojina Mišića, proglasi gradskom manifestacijom. U okviru „Letnjih dana“ biće organizovane prodajne izložbe pančevačkih udruženja.

Related posts

Heroji dana radnici Službe kućnog lečenja

Nikola Miloševski

Jedinstvena evidencija o državljanima Srbije prvi put u elektronskom obliku

Nikoleta Dragaš

Važno: Nove instrukcije za privrednike

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija