27. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Prihodi u gradskoj kasi ATP-u, „Zelenilu“ i „Mladosti“

Gradski većnici usvojili su na danas održanoj sednici drugi rebalans gradskog budžeta, tako da on sada iznosi 5 milijardi 785 miliona i 256 hiljada dinara. Većnici su prihvatili i inicijativu za promenu i podelu  uz pripajanje sticaocima osam javnih komunalnih preduzeća u naseljenim mestima u cilju poboljšanja usluga. Većnici su proglasili gradskom manifestaciju „Letnji dani“, koja će se održavati do početka septembra u centru grada.

Gradski većnici usvojili su drugi rebalans budžeta, tako da posle ove izmene budžet grada Pančeva iznosi 5 milijardi 785 miliona 256 hiljada dinara. Prema rečima Predraga Živković, zamenika gradonačelnika, sredstva povećana od prihoda kojima će se raspolagati u drugoj polovini godine biće raspoređena javnim komunalnim preduzećima ATP, „Zelenilo“ i „Mladost“ kako bi nesmetano funkcionisala do kraja godine, „Dečjoj radosti“ za uvećanje zarada i za Projekat suzbijanja komaraca.

Na sednici je prihvaćena i inicijativa sa sprovođenje statusne promene podela iz pripajanje javnih komunalnih preduzeća u naseljenim mestima.

Većnici su usvojili i zaključak kojim se manifestacija „Letnji dani“  Turističke organizacije Pančeva, koja se održava od 2. jula do početka septembra u Ulici vojvode Živojina Mišića, proglasi gradskom manifestacijom. U okviru „Letnjih dana“ biće organizovane prodajne izložbe pančevačkih udruženja.

Related posts

Đorđević čestitao Uskrs svim građanima Srbije koji praznik slave po Gregorijanskom kalendaru

Katarina Popović

Zagajička brda jedna od najtraženijih destinacija u Vojvodini

Nikola Toadjer

Predrag Kon: Epidemija će trajati još 6 nedelja u ovom režimu

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija