24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Počelo posipanje rizle na tri ulice u Dolovu

U Romskom naselju u Dolovu danas su počeli radovi na postavljanju rizle u tri ulice. Početak radova obišao je Predrag Živković, zamenik gradonačelnika, koji je rekao da je cilj ovih radova povećanje bezbednosti u saobraćaju i saniranje ulica gde su oštećenja najveća.

Predstavnici Grada Pančeva su tokom prethodnog perioda imali nekoliko sastanaka sa meštanima Dolova i članovima Saveta Mesne zajednice kako bi čuli koji su problemi i zato su doneli odluku da se počne sa radovima u tri ulice u Romskom naselju u Dolovu .

Prema rečima Dragoslava Gligorijeva, predsednika Mesne zajednice Dolovo u poslednje četiri godine ulagalo se u Romsko naselje u ovom mestu, a nastaviće se sa sređivanjem ostalih delova Dolova.

U Mesnoj zajednici obećavaju da će u narednom periodu biti bacana rizla po onim ulicama gde se to do sada nije radilo, pojedine ulice će biti i asfaltirane, a završeni su i radovi na Trgu u centru Dolova.

Related posts

Svečanost povodom završetka Komandno-štabnog usavršavanja oficira 66. klase

Branislava Grčić

Izmene na linijama 2,3 kao i prema Kačarevu, Glogonju, Opovu

Zorana Stekovic

Vučić sa Čepurinom: Najsnažniji pokušaj ugrožavanja opstanka Srba na KIM

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija