5. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

SNS predao listu za izbore u MZ Dolovo, Jabuka i Omoljica

 Predstavnici Srpske napredne stranke predali su Gradskoj izbornoj komisiji u četvrtak, 27. juna, spisak kandidata za izbore za Savete mesnih zajednica u Omoljici, Dolovu i Jabuci. Liste će nositi imena „Za budućnost Jabuke „, „Za budućnost Dolova“ i „Za budućnost Omoljice“:

Prema rečima Saše Levnajića, naši predstavnici u ovim mesnim zajednicama su u prethodnom periodu dali veliki doprinos razvoju svojih sredina, uložili mnogo truda, napora i ličnog odricanja i radili u interesu građana.

Mi kao stranka planiramo da i u narednom periodu radimo na taj način, poručio je Levnajić.

Jedan deo kandidata je već u Savetima mesnih zajednica.

Predložili smo i  mlade ljude sa novim idejama i željom da se posvete radu i razvoju svojih lokalnih zajednica, rekao je prilikom predaje izbornih lista poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu Saša Levnajić.

Levnajić se osvrnuo i na pozive za bojkot izbora.

To su političke strukture koje nemaju nikakav kontakt s građanima, koje nisu na terenu, nisu prisutne među ljudima i koje nemaju hrabrosti da izađu među ljude i da se suoče sa njima, navodi Levnajić.

Oni nemaju ništa da im ponude, pa zbog toga nas bojkotuju. Za njih je bojkot rešenje za  neuspeh i za nespobnost da skupe potpise za  izbore. koji su pred nama, zaključio je Saša Levnajić.

Levnajić je pozvao sve žitelje Jabuke, Dolova i Omoljice da 14. jula izađu na izbore i glasaju za Savete mesnih zajednica.

Related posts

Mihajlović: Neće više biti građana prvog i drugog reda u Šapcu

Katarina Popović

Popločana Vardarska, radovi se nastavljaju

Nikoleta Dragaš

Novosađani, predvođeni gradonačelnikom Vučevićem I vladikom Irinejem, podržali braću iz Crne Gore

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija