25. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Sport

Dejan Milosavljev, najbolji golman Evrope, u poseti Dolovu

Dejan Milosavljev, najbolji golman Erope, posetio je svoj rodni kraj Dolovo. Najmlađi su bili ushićeni i želeli su da se fotografišu s njim. Takođe, Rukometna akademija „Dinamo“ poklonila je rukometašima iz Dolova 15 lopti.

Dolovo, je na oduševljenje mnogih, a najviše najmlađih, posetio Dejan Milosavljev, 23 – godišnji rukometni reprezentativac Srbije. Oduševljenje nije mogao da sakrije, a kaže da je sada bilo teže izaći pred meštane rodnog mesta,  nego govoriti pred 150 hiljada ljudi u Skoplju. Bilo je očigledno da su ga obuzele emocije, što nije ni čudno, s o bzirom da je ovo njegovo selo i da u njemu žive roditelji kojima duguje ovo što je postigao.

Gradonačelnik Pančeva pohvalio je mladog golmana s obzirom da je uprkos brojnim obavezama izdvojio vreme da poseti svoje rodno mesto.

Dejan Perić, nekadašnji trener mladog Dejana Milosavljeva pohvalio ga je i rekao da svi mi, pogotovu roditelji težimo da deca imaj svoje idole.To je pravi način kako bi se oni razvijali i svoje snove dosanjali.

Dragoslav Gligorijev, predsednik MZ Dolovo, istakao je važnost posete mladog rukometaša. On kaže da je bitno da se ulaže u mlade i u sport i to jedna od glavnih misija ove lokalne samouprave.

Rukometna akademija „Dinamo“ iskoristila je ovaj događaj i mladim rukometašima iz Dolova poklonila 15 lopti. Inače, Dejan Milosavljev, prolašen je za najboljeg golmana Evrope.

Related posts

JKP „Autotransport – Pančevo“ od 4. maja počinje sa pripremama

Jasmina Petkovic

Nove mogućnosti za upis đaka prvaka

Nikoleta Dragaš

Brnabić poslanicima: Srbija ima najmanju stopu smrtnosti u ovom delu Evrope

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija