17. jula 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Saradnja Rešice i Pančeva krunisana rukometnim utakmicama

Već više od godinu dana sprovodi se projekat „Energetska efikasnost – preduslov za bolju životnu sredinu“. Njegova vrednost je više od milion i trista hiljada evra, od čega je 800 hiljada iz budžeta Pančeva.

Projekat „Energetska efikasnost – preduslov za bolju životnu sredinu“ krunisan je rukometnim utakmicama dece iz Rešice i Pančeva. Ovim putem pokazano je koliko je Hala osavremenjena i spremna za prijem dece i odraslih svih generacija. Rekonstrukcija ovog sportskog objekta je značajna, jer grad Pančevo je grad sporta, rekao je gradonačelnik Saša Pavlov.

Maja Vitman, gradska menadžerska, kazala je da je krajnji rok za završetak radova 9. septembar i da je u ovom slučaju Grad Pančevo ispunio svoj deo.

Kako je naglasila Mirjam Vilcamu iz Rumunije, oni su želeli da stave akcenat na zaštitu životne sredine i zelene površine. Dok Pančevo ima ovu lepu Halu, naglasila je, Rumunija ima bazen, pa su oni želeli da ulože u njegovu rekonstrukciju.

Saradnja Pančeva i Rešice sprovodi se već 30 godina. Gradonačelnik Pavlov nada se da će se ona nastaviti i dati dobre rezultate kao i do sada.

Related posts

Više od 20 poslodavaca nudi oko 100 radnih mesta u Alibunaru

Jasmina Petkovic

Vučić Suaresu: Srbija će uvek biti iskren prijatelj Španije

Nikoleta Dragaš

Marinika Tepić vređala SRS i Šešelja

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija