1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Zdravlje Omoljičana kao i u drugim mestima

Za žitelje Omoljice organizovani su preventini pregledi. Odziv Omoljičana je bio dobar, iako su ovakve akcije od početka godine organizovane nekoliko puta. Isti zdravstveni problemi kao i u drugim naseljenim mestima, višak kilograma i povećana masnoća u krvi.

Velike vrućine nisu uticale na odziv žitelja Omoljice koji su iskoristili mogućnost da provere svoje zdravlje. Kao i u drugim mestima najveće intersovanje bilo je za ultrazvučni pregled štitaste žlezde.

Akciju preventivnih pregleda pozdravili su Omoljičani, a neki su nam rekli da svoje zdravlje kontrolišu najčešće kada se organizuju ovakve akcije.

Bez zakazivanja, uputa i zdravstvene knjižice obavljena je još jedna akcija preventivnih pregleda u organizaciji Doma zdravlja, Opšte bolnice, Zavoda za javno zdravlje i MZ Omoljica.

Related posts

Novcem iz gradskog budžeta napravio vodenicu

Nikoleta Dragaš

Edukacija u cilju povećanja bezbednosti učenika u saobraćaju

Nikola Toadjer

Predsednik Vučić pre desetak dana najavio otvaranje naučno-istraživačkog centra „ZTF“ u Pančevu. „Posao kreće“ – saopštio gradonačelnik Pavlov za RTV Pančevo.

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija