24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Vesti

Vučić: Velika kompanija dolazi u Zaječar, zaposliće 2.000 ljudi

Postignut je dogovor sa jednom velikom kompanijom, koja će napraviti fabriku u Zaječaru i već od januara do juna zaposliti 2.000 ljudi, rekao je Vučić na skupu u Zaječaru, u okviru kampanje Budućnost Srbije.

Predsednik  Vučić  je istakao da je to velika i važna vest, ali da još ne može da saopšti o kojoj kompaniji je reč. Sa tom kompanijom će u narednih mesec dana biti potpisan ugovor. „Od januara kreće zapošlljavanje i za šest meseci biće zaposleno u novoj kompaniji, novoj fabrici, 2.000 ljudi timočkog okruga. To je najvažnija vest koja se decenijama čekala“, istakao je Vučić.

Predsednik kaže da će to značiti budućnost za 2.000 porodica, ali i mnogo više novca za Zaječar, mnogo dobrih puteva, rešavanje pitanja kanalizacije, vodovoda i drugih infrastruktrunih problema.

Istakao je da se država borila mesecima i godinama za dovođenje takve kompanije u Zaječar, pošto su do sada uglavnom investitori u poslednjem trenutku odustajali od tog grada.

„Dobio sam konačnu potvrdu, molili su me da ne govorim ime kompanije, ali dogovor je postignut“, istakao je Vučić.

Related posts

Džudisti „Dinama“ najuspešniji na turniru u Pančevu

Nikoleta Dragaš

Košarkaši poraženi, fudbalerima bod

Nikoleta Dragaš

SNS:Reformisan sistem socijalne zaštite

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija