20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Huligani Vuka Jeremića uništavaju javnu imovinu

Ni Pančevo nije poštedjeno nasilničkog i vandalskog ponašanja šator opozicije. Jeremićeveve malobrojne pristalice rešile su ponovo da uništavaju i prljaju Pančevo, uništavajući imovinu svih gradjana.

Ružene su institucije, imovina gradjana, fasade…To se zove huliganstvo i vandalstvo. I na kraju ko plaća sve to? Poreski obveznici, odnosno svi gradjani..

Pretnje, uništavanje i privatne i javne svojine su jedini program nasilnika iz SzS, što je nedopustivo i za najoštriju osudu. Dok se drzava i predsednik zalažu za mir, toleranciju, stabilnost i ubrzan razvoj , huligani predvodjeni Jeremicem, očigledno u nedostatku programa i ideje znaju samo da maltretiraju sve građane.

Kada će Vuk Jeremić dokazati poreklo imovine, odnosno milione evra koje ima na računu, nekretnine u Americi, odnosno Nju Jorku, skupocene satove, automobile?

Koliko puta je samo uhvaćen u laži?

Gde su odgovori na pitanja o njegovoj saradnji sa Patrikom Hoom, internacionalnim kriminalcem koji je osudjen za korupciju, velikim prijateljem Vuka Jeremica, donatorom i dobrotvorom.

Pored toga sto je opustošio sve šta je mogao za sobom nije ostavio ništa osim problema, Kosovo je u ovakvom stanju između ostalog i zbog njega.

Čak se i na televiziji koju drze njegovi mentori bruka, lagajući da nije postojala tajna platforma za pregovore o Kosovu.

 

Related posts

Predsednik Vučić čestitao Dan medicinskih sestara: Hvala vam na svemu

Zorana Stekovic

U Kruševcu preko 6000 ljudi u protestnoj šetnji – Stop krvavom scenariju!

Mica Milakov

Vučić posthumno odlikovao Dobricu Erića

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija