20. septembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Akcija „Radost davanja“, dobar odziv Pančevaca!

Gradskoj akciji Crvenog krsta u dobrovoljnom davanju krvi pridružila se i RTV Pančevo sa svojom akcijom „Radost davanja“, koja se organizuje još od 2008. godine. Akcija je organizovana u prostorijama Crvenog krsta, odziv je bio veliki i preko 30 davalaca dalo je krv.

Zaposleni u RTV Pančevo podržali su gradsku akciju Crvenog krsta i nastavili svoju humanitarnu akciju prikupljanja krvi „Radost davanja“. Prema zakonu o transfuziološkoj medicini, od septembra prošle godine u Pančevu krv sakuplja pokrajinski Zavod za transfuziju krvi iz Novog Sada. U prostorijama Crvenog krsta u okviru redovnog prikupljanja krvi, akciju pored zaposlenih u RTV Pančevu priključili su se drugi pančevci kako bi doprineli da zalihe krv u narednom peridu budu stabilne.

Posle dobrovoljnog davanja krvi davaoci bi treba da se okrepe, nešto da pojedu i popiju. Humanitarnu akiciju “Radost davanja”  podržali su kafe klub picerija  „Dvorište“, pekara „Bistro“i lanac prodavnica TSV.

Related posts

Vučić: Uspešan si onoliko koliko si puta uspeo da se podigneš

Nikoleta Dragaš

„Zelenilo“: Bele vrbe duž gradskog keja

Nikoleta Dragaš

Vatrena kiša za vrele dane

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija