20. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Vesti

Predsednik Vučić sutra otvara kompaniju „ZF“ . SPECIJALNI PROGRAM RTV PANČEVO OD 7H U SREDU!

U pančevačku fabriku za proizvodnju pogonskih sistema za električna vozila nemački ZF će uložiti 160 miliona evra.

Mediji u regionu na naslovnim stranama prenose priču o tome kako u Srbiji niče nemačka fabrika od 160 miliona evra.

Oni podsećaju na najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će u sredu u Pančevu u 10 časova biti otvorena ZF-ova fabrika za proizvodnju pogonskih sistema za električna vozila. Nemačka firma dolazi u Pančevo s investicijom od 160 miliona evra. Pored predsednika Aleksandra Vučića, otvaranju ZF prisustvaće predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović, ambasador Nemačke Tomas Šilb i predstavnici kompanije ZF.

 

automobili

Ubrzo je vest da u Srbiju stiže nemački auto-gigant postala jedna od glavnih u regionu. I pitanje ko je tačno „srećni dobitnik“, odnosno koji grad su odabrali? Kasnije se na osnovu fotografije i dela logoa spekulisalo koja bi to kompanija mogla da bude, ali nije se saznalo mnogo.

Sa željom da na pravi način proslavi otvaranje nove fabrike za proizvodnju pogonskih sistema za električna vozila, kompanija ZF poklanja veliki koncert Željka Joksimovića, koji će se održati 12. juna u 21 sat na Trgu Kralja Petra I u Pančevu (na platou ispred zgrade Gradske uprave Pančevo).

Kompanija ZF Friedrichshafen AG, koja je svetski lider u proizvodnji pogonskih sistema delova za automobile, brodove i železnicu, omogućila je održavanje spektakularnog koncerta jedne od najvećih regionalnih pop zvezda, Željka Joksimovića.

Svi ljubitelji dobre muzike imaće priliku da po prvi put u Pančevu uživaju u velikom koncertu slavnog kantautora, koji će izvesti najveće hitove iz svoje bogate karijere.

Volim da budem deo ovakvih projekata, u kojima kompanije pokazuju koliko im je stalo do lokalne zajednice u kojoj posluju. Sa posebnim zadovoljstvom ćemo nastupiti u Pančevu, i to po prvi put. Pozivam sve građane na ovo veliko druženje koje će biti otvoreno za ljubitelje dobre muzike i zabave, mi smo spremni da napravimo atmosferu za pamćenje. Pripremili smo sjajan program i starih pesama, ali i novih, i to je odličan način da ispratimo proleće i najavimo leto, izjavio je ovom prilikom Željko Joksimović.

Related posts

U Srbiju stigao voz za medicinskom opremom iz Kine

Branislava Grčić

Sabor violinista Srbije u Pranjanima

Nikoleta Dragaš

Padobranska beretka za ministra Vulina

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija