26. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Dve grupe dnevnog boravka u Isidorinoj školi

Osnovna škola „Isidora Sekulić“ ima dnevni boravak u kome mogu da borave dve grupe dece iz prvog i drugog razreda. U boravku se rade svi zadaci vezani za školi, ali deca tamo imaju vremena i za slobodne aktivnosti. Vreme provode kvalitetno, jer rade dve učiteljice koje su potpuno posvećne njihovom boravku na ovom mestu.

Veoma je zabavno u dnevnom boravku u Isidorinoj školi, jer pored  redovnih aktivnosti deca ovde imaju vremena i za ples i druženja, što je kamera Televizije Pančevo i zabeležila.

Dve učiteljice rade sa decom, svaka u svojoj grupi i one ističu da se ovde radi kvalitetno sa mališanima i da im je vreme potpuno ispunjeno.

Osnovna škola „Isidora Sekulić“ dobila je dve grupe dece za dnevni boravak. Posebna grupa prvog razreda i posebna grupa boravka dece za drugi razred. Roditelji kada dovedu ujutru dete u boravak, po njega dolaze tek po završetku radnog vremena, jer boravak radi do 17 sati.

Dnevni boravak u Isidorinoj školi je opremljen savremenim uređajima, kvalitetnim nameštajem i predstavlja pravo rešenje za sve više zauzetih roditelja, a deca u njemu rado provode vreme.

Related posts

Raspisani izbori za odbornike u svih 17 beogradskih opština

Jelena Obradović

Upad ROSU na sever Kosova i Metohije, hapšenja zbog ubistva Ivanovića

Zorana Stekovic

Pančevački pesnik vreme pandemije pretočio u poeziju

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija