25. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Proslava za 69 najboljih učenika OŠ „Isidora Sekulić“

U Osnovnoj školi „Isidora Sekulić“ organizovana je proslava za najboljih 69 učenika koji su ove godine osvajali nagrade na takmičenjima od opštinskog do republičkog nivoa. Oni će na kraju školske godine uz svedočanstvo dobiti i prigodne nagrade od škole.

Učenici Isidorine škole ove godine bili su izuzetno uspešni na takmičenjima koja su održana na opštinskom, okružnom i republičkom nivou. Naročito su bili uspešni u sportovima i jezicima.

Ukupno 69 učenika Isidorine škole  nagrađeno je u ovoj školskoj godini, rekla je Branka Beljić, direktorka škole i za njih je priređena svečanost u školskoj zbornici. Ona je naročito ponosna što je 15 učenika na republičkim takmičenjima  pokazalo zavodno znanje, tako da ni nagrade nisu izostale.

Nagrađeni učenici će dobiti prigodne poklone kada se na kraju školske godine budu delila svedočanstva, a biće im omogućeno i da borave na Divčibarama po regresiranoj ceni. A koliko su talentovani i uspešni pokazali su i ekipi Televizije Pančevo.

Related posts

„Budućnost Srbije“ : Predsednik Aleksandar Vučić 14. februara u Mačvanskom okrugu

Mica Milakov

Vučić sa Turčakom

Mica Milakov

Vučić u Davosu: Izjava Ramuša Haradinaja loša vest za ceo region

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija