22. septembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Kampanja MUP „Matura 2019“

MUP Srbije pripremio je četiri spota pod nazivom «Odrasti» istog sadržaja i poruka, ali sa različitim akterima, kao i jednog spota sa pod nazivom «Poziv na ples».

Kampanja ima za svrhu preventivno delovanje u cilju smanjenja stope negativnih pojava koje su u vezi sa krajem školske godine i proslave maturskih večeri. Cilj je da se skrene pažnja javnosti, pogotovo ciljnoj grupi koju predstavljaju svršeni srednješkolci-maturanti da na proslavama maturskih večeri ne izlažu sebe i druge opasnostima koje su uzrokovane upotrebom alkohola i narkotika. Spot je realizovan u saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova i Fakulteta dramskih umetnosti.

Premijerno danas na sajtu prikazujemo spot sa voditeljkom Deom Đurđević. Svi spotovi biće uvršteni u našu programsku šemu.

Related posts

“BUDUĆNOST SRBIJE” : Predsednik Aleksandar Vučić obilazi Braničevski okrug

Mica Milakov

Usvojen rebalans budžeta za Javno-komunalna preduzeća

Jasmina Petkovic

SNS: Pančevo jedini grad u Srbiji koji mladima daje besplatne vaučere mladima sa kojima mogu posećivati sve kulturne manifestacije

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija