21. novembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Pripreme Andree Stojadinov za Evropsko i Svetsko prvenstvo

Pančevka Andrea Stojadinov, godinu je počela uspesima, iz Kaunasa, turnira za juniore, vratila se sa srebrnom medaljom. U narednih nekoliko meseci priprema se za Evropsko i Svetsko prvenstvo za juniore, koji su u septembru i oktobru.

Mlada džudistkinja  Crvene zvezde, pančevka Andrea  Stojadinov, 2019. godinu počela je onako kako je završila prethodnu. Niže uspehe, a sa svakog takmičenja vraća se sa medaljom. Iako u Kaunasu u Litvaniji nije osvojila zlatnu medalju, kao prošle godine, ova mlada nada srpskog džudoa nema razloga da bude nezadovoljna i ovim rezultatom. Kako kaže iz svakog poraza uvek više nauči i takvi turniri su podjednako važni za takmičare.

Andrea Stojadinov prva je na juniorskoj rang listi, pa ipak učestvuje i na seniorskim turnirima. Za publiku, su kaže, zanimljiviji juniorski, ali da svi džudosti teže ovoj drugoj kategoriji. Prema njenim rečima, rad u Crvenoj zvezdi je za svaku pohvalu, a prija joj i rad sa Milicom Nikolić, koja je u samom vrhu svetskog džudoa.

Andrea Stojadinov, zajedno sa svojim klubskim kolegama priprema se Svetsko i Evropsko juniorsko prvenstvo u septembru i oktobru, a svi turniri pre toga pravi su test za naše džudiste.

Related posts

Kukolju zlato na Gran priju u Hagu

Nikoleta Dragaš

Ministar poljoprivrede obišao gazdinstva Martinov i Svirčev

Aleksandra Miloševska

LAŽ SUSTIŽE LAŽ: Nasilna Dragana Rakić izgubila kompas, bruka sve oko sebe

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija