28. januara 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Pripreme Andree Stojadinov za Evropsko i Svetsko prvenstvo

Pančevka Andrea Stojadinov, godinu je počela uspesima, iz Kaunasa, turnira za juniore, vratila se sa srebrnom medaljom. U narednih nekoliko meseci priprema se za Evropsko i Svetsko prvenstvo za juniore, koji su u septembru i oktobru.

Mlada džudistkinja  Crvene zvezde, pančevka Andrea  Stojadinov, 2019. godinu počela je onako kako je završila prethodnu. Niže uspehe, a sa svakog takmičenja vraća se sa medaljom. Iako u Kaunasu u Litvaniji nije osvojila zlatnu medalju, kao prošle godine, ova mlada nada srpskog džudoa nema razloga da bude nezadovoljna i ovim rezultatom. Kako kaže iz svakog poraza uvek više nauči i takvi turniri su podjednako važni za takmičare.

Andrea Stojadinov prva je na juniorskoj rang listi, pa ipak učestvuje i na seniorskim turnirima. Za publiku, su kaže, zanimljiviji juniorski, ali da svi džudosti teže ovoj drugoj kategoriji. Prema njenim rečima, rad u Crvenoj zvezdi je za svaku pohvalu, a prija joj i rad sa Milicom Nikolić, koja je u samom vrhu svetskog džudoa.

Andrea Stojadinov, zajedno sa svojim klubskim kolegama priprema se Svetsko i Evropsko juniorsko prvenstvo u septembru i oktobru, a svi turniri pre toga pravi su test za naše džudiste.

Related posts

Vučić: Srbija će velikom sumom novca pomoći Albaniju

Jelena Belić

Vučić: Priština nastavlja sa opasnim provokacijama

Mica Milakov

Magla i sumaglica, u pojedinim krajevima vidljivost do 100 m

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija