29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

Lakše i brže do Grčke

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem najavila je početak radova na deonici auto – puta Preljina-Požega. Kako je istakla potpredsednica Vlade, to je tačnije deonica između Čačka i Požege i deonica koja je bitna za Srbiju. Mihajlovićeva je dodala da ovim počinje izigradnja Koridora 11.

Od severa naše zemlje do granice sa Makedonijom sve vreme će se putovati auto-putem. Nema magistralnih puteva, nema izlaska, brige o bezbednosti. Potpredsednica je rekla da je ponosna na radnike i dodala da su zajedmno savladali sve prepreke koje su se našle na putu. Sve ovo vredelo je truda, jer će se mnogo brže stizati do Grčke, a i od jedne do druge lokacije u Srbiji.

Srbija će postati tranzitno čvorište  i umesto da se do drugih zemalja ide preko Rumunije ili Mađarske, naša zemlja će biti nezaobilazna tačka u tim rutama.

Related posts

Redakcija na češkom vam predstavlja grad Brno

Luka Tešanović

Šest osoba u vršačkom zatvoru zbog kršenja odluke o samoizolaciji

Mica Milakov

Umalo tragedija u Beloj Crkvi

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija