12. novembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Nepoznata lica albanske nacionalnosti snimala školu Kralj Milutin u Gračanici

Juče, u večernjim časovima, po rečima direktora Građevinsko-saobraćajne škole u Gračanici Dejana Petkovića, nepoznati muškarci albanske nacionalnosti primećeni su kako obilaze školu i snimaju. Direktor Građevinsko-saobraćajne škole odmah se obratio kosovskoj policiji koja je odmah reagovala i privela nepoznata lica.

– Cela situacija uopšte nije bezazlena. Ne znamo koje su namere. Momci su se ponašali sumnjivo i bili pod kapuljačama. Prišao sam im i pitao ih šta tu rade, a oni su odmah pobegli svojim kolima. Prema informacijama koje smo dobili, zahvaljujući brzoj reakciji policije, oni su odmah privedeni – kaže Dejan Petković za RTV Gračanicu.

Direktor Petković najavljuje da će biti preduzeti koraci, kako bi se osigurala bezbednost svih učenika. U planu je sastanak direktora sve tri škole koje rade u objektu Osnovne škole Kralj Milutin na kome će se razmotriti način na koji će biti angažovani čuvari, način kako će se proveravati ulazak nepoznatih lica u dvorište škole, kao i moguća zabrana parkiranja automobila u dvorištu škole.

Po njegovim rečima, profesori, osoblje i učenici ove škole vidno su uznemireni zbog ovog događaja.

 

Related posts

Udovičić: Pančevo izdvaja značajna sredstva za sport, dogovoreni novi projekti

Nikoleta Dragaš

Vučić: Poseta Medvedeva korak više u širenju saradnje

Nikoleta Dragaš

MMA Pro liga : Braća Radaković iz Pančeva – nezaustavljivi!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija