27. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Brza dijeta ne deluje

Brze dijete daju kratkoročne rezultate i mogu imati loš uticaj na naše zdravlje. Formula zdravlja i vitke lineije  krije se u  umerenost u hrani i fizička aktivnost poručuju stručnjaci.

Pravilnom ishranom i uz idealno vreme za obroke, može se  bez rigorozne dijete, ne samo da skinuti  višak kilograma, već i  poboljšati zdravlje. Nepravilna ishrana, preskakanje glavnih obroka i međuobroci sastavljeni od industrijske hrane, glavni su krivci za višak kilograma i narušeno zdravlje. Formula da smo zdravi i vitki krije se u umerenosti savetuju lekari. .

Doručak koji se često preskače veoma je važan i najbolje je jesti žitarice. Zbog čega je takav doručak dobar objašnjava doktorka Jovanovć.

Trebalo bi da obraćamo pažnju prilikom kupovine namirnica koje su upakovane i njihovu nutritivnu i kalorijsku vrednost kako bismo znali šta smo uneli u organizam,. Povrće voće, riba, posna mesa trebalo bi da se stalno nalaze na našem jelovniku.

Related posts

Dan maternjeg jezika u Ivanovu

Nikoleta Dragaš

Vučić u Briselu, sastao se sa Junkerom i Hanom

Nikoleta Dragaš

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija