16. jula 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Totalna rekonstrukcija mosta „Jabukov cvet“

Rekonstrukcija mosta „Jabukov cvet“ u Bantskom Brestovcu trebalo bi da se završi do kraja meseca ukoliko vremenski uslovi to „dozvole“. Za sada je završena prva faza i polako se krenulo u realizaciju poslednje, odnosno druge. Vrednost ugovorenih radova je sedam i po miliona dinara sa PDV-om.

U toku je rekonstrukcija i dogradnja mosta „Jabukov cvet“ na opštinskom putu u Banatskom Brestovcu. Ovaj most je bitan jer vodi u atar i nalazi se na Ponjavici. Kako je istakla Maja Vitman, Brestovčani su nekoliko puta apelovali da se ovaj most uredi, jer je u lošem stanju. Pošto je utvrđeno da je stepen oštećenja veliki, umesto sanacije, Grad Pančevo je rešio da most rekonstuiše i proširi, pa će biti širok 7,2 metara.

Maja Vitman, gradska menađerka apelovala je na stanovnike Banatskog Brestovca da obrate pažnju na privremeno postavljenu signalizaciju i preusmeravanje na put koji je nasut pored mosta.

Predsednik Skupštine MZ Banatski Brestovac Dragan Miričić, rekao je da je ovaj put važan jer je to jedan od alternativnih puteva, a i vodi do Prirodnog parka Ponjavica. Dodao je da je popularan i za bicikliste.

Gradska menadžerka je ponovila da je i u njihovom interesu da se most što pre završi, kako bi se sve vratilo u normalu. Uovom momentu, radovi zavise najviše od vremenskih uslova.

 

 

 

 

Related posts

Vučić: Kina želi samostalnu i jaku Srbiju

Jasmina Petkovic

NEDOSTOJNO: Ne može baš svako da dobije priliku za intervju sa Predsednikom

Mica Milakov

Donacija „Srpske Sparte“ Hitnoj pomoći

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija