23. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Aviv park zvanično postao BIG

U Pančevu je danas zvanično otvoren BIG tržni centar. Svima poznatiji kao Aviv park, sada je zvanično prešao u ruke novog vlasnika, iako je prodat prošle godine u oktobru. Nova uprava kaže da će nastaviti stopama starih, ali da će se prošitiri i dovesti nove brendove u Pančevo.

Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva, poželeo je dobrodošlicu BIG-u. Rekao je da će, ritejl park, koji je prvi i u Srbiji, zadržati svoj kvalitet i unaprediti ga, na zadovoljstvo svih nas. Njapre, na zadovoljstvo zaposlenih u  BIG-u, a onda i kompanije koje posluju u tržnom centru u Pančevu. Nekako, istakao je gradonačelnik, najdraže mu je što će to biti i na zadovolljstvo Pančevaca koji su u zaposleni u lokalima.

Na otvaranju BIG-a Pančevci su mogli da uživaju u koncertu Leksington benda, čiji članovi su izvukli srećnog dobitnika automobila Toyota Aygo u okviru BIG nagradne igre koja je počela 30. aprila. Dan kasnije, u nedelju, 12. maja, od 18 sati, posetioci BIG PANČEVO šoping centra biće u prilici da uživaju u nastupu plesne trupe Una Saga Serbica i njihovom muzičko-scenskom spektaklu.

 

 

Related posts

Vitman: U okviru Javno-privatnog partnerstva 37 kilometara puteva

Jelena Obradović

Priznanja Osnovnom i Prekršajnom sudu u Pančevu

Nikola Toadjer

Lidl u Pančevu od 8. novembra

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija