6. aprila 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Prvi turnir za mlade džudiste u Kačarevu

 

U Kačarevu je danas održan prvi međunarodni turnir za mlade džudiste u organizaciji Džudo kluba „Jedinstvo“. Na turniru je učestvovalo oko 300 takmičara iz 32 kluba, pored domaćih takmičara  predstavili su se i gosti iz Hrvatske, Rumunije, Mađarske i Republike Srpske. Ukupni pobednik turnira je Džudo klub Dinamo iz Pančeva.

Turnir za mlađe kategorije u džudou okupio je mlade sportiste iz cele Srbije i zemlja iz regiona. Nekima je ovo bilo i prvo takmičenje i dobijanje prvih iskustava.

Organizatori, Džudo klub „Jedinsto“ iz Kačarevo veoma su zadovoljni odzivom dece na prvom turniru, kaže Saša Anđelović, trener.  Na turniru se takmičlo 38 dece iz Kačareva a svi najmlađi učesnici  dobili su zlatnje medalje.

Džudo klub „Dinamo“ je jedan od klubova koji ima najbolje takmičare u uzrastu od 8 do 12  godina, ističe Ljuba Stanišić, trener.  Danas se takmičilo 30 –toro dece iz Pančeva. On ističe da ima dobru saradnju sa kačarevačkim džudistima.

Najboja ekipa osvojila je pehar a za najbolje takmičare obezbeđene su zlatne, srebrne i bronzane medalje.

 

 

 

 

 

 

Related posts

PAVLOV: Ostvarene investicije i već isplanirana buduća ulaganja

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić: Čuvaćemo veze sa prijateljskim zemljama poput Tadžikistana

Katarina Popović

Predsednik Vučić na „Tesli“ sa predsednikom UEFA Čeferinom

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija