23. avgusta 2019.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

Ovacije za „Lice ljubavi“

Udruženje MNRO Pančevo uz pomoć Grada Pančeva, Saveta za rodnu ravnopravnost i Kulturnog centra Pančevo odigralo je predstavu „Lice ljubavi“. Sala Kulturnog centra bila je dovoljno velika da primi ljude dobrog srca koji su želeli da vide štićenike Udruženja na sceni.

Očekivali su da predstava bude uspešna, nadali su se da će je videti što veći broj ljudi, kako bi čuli i videli da i oni postoje u ovom gradu. Višemesečni trud nagrađen je ovacijama, od kojih su se mnogi naježili, a oni su ostali bez teksta. A oni su Udruženje MNRO Pančevo i puni su života i ljubavi. Ove godine proslavljaju 45 godina postojanja i rada.

Suzana Jovanović, većnica za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja, istakla je da je Udruženje jedno od najstarijih saveza u zemlji.

Ivana Rosić iz Saveta za rodnu ravnospravnost je, prema rečima članova MNRO, uz lokalnu zajednicu,  mnogo pomogla da se predstava realizuje, kao i da štićenici postanu deo našeg društva.

 

 

 

Related posts

Dolazak novih investitora i renoviranje Potamišja strateški ciljevi lokalne vlasti

Nikoleta Dragaš

A SAD ADIO… Zvezda odučila Budućnost od košarke, UZELA TITULU I IDE U EVROLIGU!

Mica Milakov

  Održana osnivačka Skupština Unije poslodavaca grada Pančeva

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija