6. decembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Uskršnji bazar: 300 učesnika, 50 udruženja

Manifestacija Uskršnji bazar otvorena je danas u Pančevu u Ulici vojvode Živojina Mišića i trajaće do 24. aprila. Bazar je ove godine okupio 300 učesnika  iz 50 udruženja koja su Pančevcima ponudila svoje proizvode. Pored izlagača, posetioci će moći da uživaju i u bogatom kulturno-umetničkom programu, radionicama za decu i mlade.

Uskršnji bazar po drugi put se održava u Pančevu u organizciji Turističke organizacije Pančeva i Udruženja žena Pančevke iz Gornjeg grada. Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije, kaže da imaju dobru saradnju sa svim udruženjima u gradu.

Bogat program pripremljen je za ovogodišnji bazar, od nastupa kulturno-umetničkih društava „Stanko Paunović“ NIS RNP i „Čigra“, do radionica za decu i mlade, nastupa hora „Vokal kids“.

Grad Pančevo proglasio je Uskršnji bazar za gradsku manifestaciju, a svečano je otvorio Tigran Kiš, predsednik Skupštine grada.

Savet za rodnu ravnoprvnost Grada Pančevo podržava sve manifestacije u gradu i Udruženja, istakla je Ivana Rostić, predsednica Saveta.

Na Uskršnjem bazaru mogu se kupiti različiti specijaliteti, rukotvorine, torbe, ukrsna jaja, pića.

Turistička organizacija Pančevo za vreme  Uskršnjeg bazara poziva sve zainteresovane na vožnju katamaranom po Tamišu, a karte za mogu se kupiti u njihovim prostorijama u Ulici vojvode Petra Bojovića.

 

 

Related posts

Gradonačelnik darivao provorođenu bebu

Nikola Toadjer

Kako ostati mlad?

Zorana Stekovic

Vučić u kabinetu sa ljubimcem Pakom

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija