8. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Pančevo Vesti

Sajam zapošljavanja 8. maja u Pančevu

Grad Pančevo u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, na osnovu usvojenog Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2019. godinu, organizuje Sajam zapošljavanja u 2019. godini 08. maja 2019. godine u periodu od 11.00 do 13.00 časova, u ulici Vojvode Živojina Mišića (Korzo), a u cilju povećanja vidljivosti mera i programa u oblasti unapređenja zapošljavanja u Pančevu. Na Sajmu će se predstaviti poslodavci koji učestvuju u meri „Studentska letnja praksa“, kao i poslodavci koji nameravaju da zaposle nove radnike.

Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da posete Sajam zapošljavanja u 2019. godini koji će se održati u sredu 08. maja 2019. godine na Korzou (Ul. Vojvode Živojina Mišića), a u slučaju loših vremenskih uslova, u holu Gradske uprave grada Pančeva, u trajanju od 11.00 do 13.00 časova.

Na sajmu se očekuje učešće 40 različitih poslodavaca koji će oglastiti oko 200 slobodnih radnih mesta.
Zainteresovanim sugrađanima će na štandu grada Pančeva biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa otvorenim javnim pozivom koji se odnosi na meru aktivne politike zapošljavanja „Samozapošljavanje“ (sredstva za otvaranje privrednog društva ili preduzetničke radnje, nabavku opreme i adaptaciju prostora) i meru aktivne politike zapošljavanja i “Otvaranje novih radnih mesta” (sredstva namenjena preduzetnicima, mikro i malim preduzećima sa teritorije grada Pančeva). Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje biće na raspolaganju informacije o uslugama i programima koje pruža ova ustanova.

Related posts

Očekuju nas nova pravila u engleskoj Premier ligi

Mica Milakov

Leto je stiglo

Nikola Toadjer

Putin u pismu Vučiću: RUS ceni strateško partnersto sa Srbijom

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija