17. oktobra 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovin Politika Vesti

SNS Kovin: Odbranili smo „volju naroda“

Odbornici Srpske napredne stranke Kovin od danas više neće biti u lokalnom parlamentu, navodeći da su u ovih nekoliko dana odbranili „volju naroda“. Oni su pozvali građane na veliki skup SNS-a, koji će biti održan 19. aprila u Beogradu, poručujući da će se taj videti ko uživa poverenje naroda.

Odbornici Srpske napredne stranke su od petka branili institucije u Kovinu i volju građana, poručio je predsednik skupštine Zoran Bradanji. Kako je rekao, time su sačuvane lokalne institucije i parlament od nasilja i nemilih upada.

Kako je rekao Zoran Bradanji, uprkos pompeznim najavama, skup  opozicije doživeo je potpuni fijasko s obzirom na mali broj građana koji je došao. I ti što su došli slušali su između ostalog vređanje i omalovažavanje nacionalnih manjina.

Bradanji je za kraj dodao i da ćemo 19.aprila svi biti svedoci ko uživa najveću podršku naroda i tom prilikom pozvao sve građane Opštine Kovin da dođu na skup u Beogradu.

Related posts

Gornji grad obeležio slavu

Luka Tešanović

„OLUJA“ – Zločin koji ne smemo zaboraviti ! Vučić: Ovo je težak dan, ali danas su svi Srbi ujedinjeni gde god da žive!

Mica Milakov

SNS: Predat zahtev za vanrednu sednicu u Alibunaru

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija