6. decembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovin Politika Vesti

SNS Kovin: Odbranili smo „volju naroda“

Odbornici Srpske napredne stranke Kovin od danas više neće biti u lokalnom parlamentu, navodeći da su u ovih nekoliko dana odbranili „volju naroda“. Oni su pozvali građane na veliki skup SNS-a, koji će biti održan 19. aprila u Beogradu, poručujući da će se taj videti ko uživa poverenje naroda.

Odbornici Srpske napredne stranke su od petka branili institucije u Kovinu i volju građana, poručio je predsednik skupštine Zoran Bradanji. Kako je rekao, time su sačuvane lokalne institucije i parlament od nasilja i nemilih upada.

Kako je rekao Zoran Bradanji, uprkos pompeznim najavama, skup  opozicije doživeo je potpuni fijasko s obzirom na mali broj građana koji je došao. I ti što su došli slušali su između ostalog vređanje i omalovažavanje nacionalnih manjina.

Bradanji je za kraj dodao i da ćemo 19.aprila svi biti svedoci ko uživa najveću podršku naroda i tom prilikom pozvao sve građane Opštine Kovin da dođu na skup u Beogradu.

Related posts

Vulin, Vesić i još 30 poslanika najavili štrajk glađu

Mica Milakov

Fijasko opozicije na sednici Skupštine Grada Vršca

Mica Milakov

Plandištanski karatisti spremni za nove izazove

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija