1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Nekategorizovano Pančevo Vesti

Mališani iz „Pupoljka“ na RTV Pančevo

Mališani iz vrtića „Pupoljak“ posetili su regionalnu RTV Pančevo i imali priliku da vide kako se pravi program na Televiziji, ali i da kažu nešto na Radio Pančevu.

Zanimljivo je bilo druženje zaposlenih iz regionalne RTV Pančevo sa mališanima iz vrtića „Pupoljak“, koji su želeli da saznaju kako se pravi program na televiziji, ko čita vesti, kako izgleda jedan studio i šta to rade ljudi u Radio Pančevu. Naročito im se dopao veliki studio Televizije Pančevo.

U malom studiju, odakle se emituju vesti regionalne RTV Pančevo,  imali su mogućnost da se nađu u ulozi spikera, a u relaizaciji su gledali kako se emituje program naše kuće, što im je bilo veoma zanimljivo.

Na Radio Pančevu dočekala iz je urednica Ivanka Solomunović, sa kojom su porazgovarali i bili deo programa Radijo Pančeva.

Mališani iz vrtića Pupoljak otišli su iz naše kuće puni utisaka, sa željom da nas uskoro ponovo posete, ali su nas pozvali da i mi budemo njihovi gosti.

Related posts

Vučić uputio telegram saučešća porodici glumca Marka Nikolića

Nikola Toadjer

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Crvenom krstu od 9 do 13 sati

Nikoleta Dragaš

Otvorena deonica Surčin-Obrenovac u prisustvu predsednika Vučića

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija