12. decembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Direktorka ED Pančevo ponovo pretila radnicima zbog podrške Predsedniku Srbije

Dragana Zečević, direktorka odseka za tehničke usluge u ED Pančevo, koja je nedavno najavila odmazdu protiv radnika ovog javnog preduzeća u Beloj Crkvi, jer su javno, u nedelju kada je neradan dan, izašli na ulice ove lepe varoši kako bi podržali istorijski dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ponovo je pretila svojim radnicima, koji su išli u Novi Sad da podrže Predsednika Srbije.

Radnici ED Pančevo putovali su u Novi Sad u slobodno vreme, za razliku od onih, koji su pod prisilom Zečević, morali da idu na miting opozicije u Beogradu.

Zečević, koja se često bahati na elitnim destinacijama u Srbiji, pretila je da će svi koji podržavaju predsednika Vučića biti razmešteni iz poslovnih jednicica u svojim mestima stanovanja, na najdalju moguću lokaciju koju će ona da odredi. Njeni „puleni“ čak prate i slikaju radnike koji podržavaju Vučića.

Zečević ne može da podnese činjenicu da radnici ED Pančevo u ogromnom broju podržavaju Vučića i njegovu kampanju „Budućnost Srbije“. Sa druge strane, veoma je mali broj onih, koji i pored pretnji, slede nju na protestima opozicije. Ona tih par promoviše i podstiče da budu među grlatijima u uzvikivanju pogrdnih parola i poziva na nasilje.

Dragana Zečević je kadar bivše gradonačelnice Pančeva Vesne Martinović iz Demokratske stranke, koja je bila poznata po stranačkom zapošljavanju i progonu političkih neistomišljenika, u danima kada je pančevačka privreda potpuno devastirana.

 

Related posts

Vučić: NATO agresija bila težak zločin protiv Srbije

Mica Milakov

Funkcioner FK Dinamo pretio gradskoj službenici?

Mica Milakov

Raspisan oglas za davanje u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija