20. juna 2019.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Nepropisno postavljeni mobilni toaleti pomereni desetak metara. Vesić : Obradović pretio komunalnoj inspektorki

Postupajući po telefonskim prijavama građana, dežurni komunalni inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove grada Beograda, pomerili su sa kolskog prilaza mobilne toalete koji su bili postavljeni u Pionirskom parku, saopšteno je iz ovog sekretarijata. „Boško Obradović pretio komunalnoj inspektorki“, kaže Vesić.

Prema rečima sekretarke za inspekcijske poslove Sonje Božović, mobilni toaleti su pomereni svega desetak metara.

– Iako su postavljeni bez prethodne saglasnosti i to na protivpožarnom putu, čime je ugrožena bezbednost građana, toaleti su pomereni svega desetak metara u odnosu na prvobitnu lokaciju – navela je Božović.

 

Vesić: Obradović pretio komunalnoj inspektorki

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je lider Dveri i predsedavajći SzS Boško Obradović telefonom pretio komunalnoj inspektorki, koja je izašla na teren po prijavi građana da su nelegalno postavljeni toaleti u Pionirskom parku.

„Fašista Boško Obradović danas je pretio komunalnoj inspektorki N.T. samo zato jer se usudila da radi svoj posao i postupa po zakonu“, rekao je Vesić.

On je naveo da je Obradović telefonom pozvao danas u 11.17 sati komunalnu inspektorku N.T, koja je izašla je na teren po prijavi građana da su nelegalno postavljeni toaleti u Pionirskom parku.

„Fašista Obradović je u ime organizatora protesta zvao inspektorku N.T, pitao je zašto danas radi i tražio da ne radi svoj posao“, naveo je Vesić.

On je dodao da lideri SzS tako razumeju državu – „da za njih ne važe zakoni, da mogu telefonom da zovu državne službenike i da mogu da im prete“.

Related posts

VUČIĆ UBEDLJIVO NAJPOPULARNIJI: U istraživanju Politike i agencije Faktor plus, za 57 posto ispitanih, ON JE OSTAVIO NAJPOZITIVNIJI UTISAK 2018. GODINE!

Mica Milakov

Premijerka Brnabić otvorila obilaznicu oko Bavaništa

Jasmina Petkovic

Tekstovi urodili plodom. Pokreću se istrage protiv Stanke i Vladane Simonović!!!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija